Utställningar 2022

Programmet och tiderna kan ändras utifrån rådande omständigheter.21 maj - 26 juni

Vernissage 21 maj kl 12.00

Från hjärtat

Caroline Arvidsson är konstnären bakom Swedish Petart by Caroline. Hon får utlopp för sin kreativitet genom att göra unika porträtt av någons älskade husdjur, där alla personliga detaljer ska finnas med. Porträtten skapas helt för hand, inga mallar eller färdiga gjutformar. Caroline visar även verk i olja och akryl.

 


 

30 juni - 25 september

Pelargoner - doftande och andra

Pelargoner finns i tusentals sorter med en fantastisk variation av doft, blad, blommor och färg. Några får du se här i utställningen hos oss på Växplats Nybyn.

  

2 juli - 24 juli

Vernissage 2 juli kl 12.00

Trä i många former och träslag


Konstnären och träsnidaren Christian Persson numera bosatt i Norrtälje har arbetat med träkonst sedan 40 år. Det startade med trämöbler men har mer och mer glidit över till skapandet av insekter, fiskar, frukter med mera. Drivved har varit en stor inspirationskälla som ibland dyker upp i skapandet.

 
 

30 juli - 21 augusti

 

Målningar i akryl/mixed media och textil

Marija Bukovac bor i Riala och inspireras i sitt måleri av olika sorters motiv, mönster och färger. Hon målar i akryl och mixed media samt abstrakt och figurativt men håller även på med återvunnen textil i olika former.


27 augusti – 25 september

Vernissage 27 augusti kl 12.00

Stort & smått

En utställning av SACHASA Sabina Charlott Salo. Charlott bor och arbetar i Norrtälje kommun. I sitt musik- och bildskapande utgår hon mycket från känslor. Några exempel är kärlek, saknad och glädje till både stort och smått som finns omkring oss i livet.